• duette shades raambekleding is zowel fraai als functioneel

Duette shades

Een Duette shade is bijna gelijk aan een plisse gordijn. De Duette shade heeft een soort honingraatstructuur. De structuur van luchtkussentjes zorgt voor een effectieve barrière tegen warmte en kou. Zo kan de overdracht van warmte tot wel 48% gereduceerd worden.

Het is een zeer veelzijdig product met vele toepassingsmogelijkheden. Zo zijn er stoffen met een reflecterende laag voor een optimale licht- en warmteregeling. De collectie Duette shades bevat ook stoffen die een vuilafstotende laag hebben. De collectie bied een breed assortiment kleuren van transparante tot en met verduisterende stoffen.

Mogelijkheden in de uitvoering van Duette shades

Er zijn vele mogelijkheden in de uitvoering van de Duette shades. De systemen kunnen ook geleverd worden in speciale vormen zoals driehoeken om lastige raamsituaties toch te kunnen bekleden. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor de praktische top-down uitvoering. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dit zorgt voor optimale privacy in combinatie met een optimale lichtinval. U kunt ook nog kiezen voor het 2 in 1 stofpakket. Met dit model heeft u de mogelijkheid om 2 doeksoorten te gebruiken op 1 systeem. Zo kunt u bijvoorbeeld een dag en nachtsituatie creëren door een transparante en een verduisterende stof te kiezen. De Duette shades is een ideaal product voor slaapkamers of werkkamers.

Wij komen graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en in stoffen persoonlijk met u bespreken. Op de systemen krijgt u een garantie van wel liefst 5 jaar. De maximale afmetingen van de duette gordijnen zijn 440cm breed en 300cm hoog.

Standaard bediend u de Duette shade met een koord of kettingbediening. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zeer comfortabele gemotoriseerde bediening. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend Somfy systemen. Wilt u hier meer informatie over neem dan gerust even contact met ons op.

De levertijd van Duette shades is gemiddeld 3 tot 4 weken na de dag waarop de order is geplaatst. Het is altijd mogelijk dat de levertijd vertraging kan oplopen door eventuele voorraad en/of productieproblemen.

 

Foto's Prijsindicatie Afspraak
CBW erkend