Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn door Luxaflex® in de jaren 50 geïntroduceerd. De charme van deze raambekleding is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de ruime lichtinval. Horizontale jaloezieën zijn inmiddels in zeer veel breedtes en afwerkingen leverbaar. Voor zowel klassieke als moderne interieurs is het product schitterend toe te passen.

U heeft zeer ruime keuze in verschillende breedtes van de lamellen. De mogelijkheden zijn: 16mm, 25mm, 35mm, 50mm en 70mm. Bij de 50mm en 70mm heeft u ook de mogelijkheid de fraaie ladderband toe te passen. De 20mm brede band bied leuke decoratieve alternatieven voor het standaard koord en is bijvoorbeeld zeer mooi om te combineren in een contrasterende kleur.

Persoonlijke afwerking van uw horizontale jaloezieën

De afwerkingen bestaan uit aluminium, kunststof, leder en hout. Op deze manier kunt u gemakkelijk uw eigen stijl creëren door een unieke samenstelling te maken met materialen, kleuren en breedtes.

De zeer sterke gebruiksvriendelijke systemen garanderen dat uw horizontale jaloezieën altijd mooi en soepel omhoog en omlaag blijven gaan. Op onze systemen krijgt u dan ook een garantie van wel liefst 5 jaar. De maximale afmetingen van de jaloezieën zijn 500cm breed en 400cm hoog. Dit hangt uiteraard wel samen met de breedte van de lamel.

Bediening van uw horizontale jaloezieën

Standaard zijn al onze systemen handbediend. Het is ook mogelijk om zeer comfortabele gemotoriseerde bediening zeer comfortabele gemotoriseerde bediening toe te passen. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend Somfy systemen. Wilt u hier meer informatie over neem dan gerust even contact met ons op.

De levertijd van het product is gemiddeld 3 tot 4 weken na de dag waarop de order is geplaatst. Het is altijd mogelijk dat de levertijd vertraging kan oplopen door eventuele voorraad en/of productieproblemen.

 

Foto's Prijsindicatie Afspraak
CBW erkend