Nuance shades

Onel Windowdressings introduceert Nuance Shades. De elegantie van voile stoffen gecombineerd met de lichtregulerende eigenschappen van een horizontale jaloezie. Nuance Shades combineren het beste van twee werelden: elegantie en functionaliteit.

Door een unieke constructie zweven de lamellen (50mm of 70mm) tussen beide voiles waardoor u een mooi ongehinderd zicht naar buiten behoudt. Door de specifieke weving filtert de Nuance Shade het UV-licht zelfs met de lamellen in open stand. Hierdoor blijft uw interieur beschermt van verkleuring door de zon terwijl deze wel op een natuurlijke manier uw kamer in blijft schijnen.

Nuance Shades worden afgewerkt met een mooi gelijnde cassette en afgeronde onderrail. Onderaan het bedieningskoord wordt een elegant koordgewicht voorzien. Alles aangepast aan de gekozen kleur.

Wij komen graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en in doeksoorten persoonlijk met u bespreken.

Kwaliteit en duurzaamheid van nuance shades

Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten, zowel in onze doeksoorten als materialen. Voor onze producten worden alleen de beste materialen geselecteerd. Een breed assortiment doeken zijn speciaal geselecteerd op onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid zodat u lang plezier heeft van uw product.

Voor onze systemen geldt hetzelfde. De zeer sterke gebruiksvriendelijke systemen zorgen ervoor dat uw Nuance Shades altijd mooi en soepel omhoog en omlaag blijven gaan. Op de systemen krijgt u dan ook een garantie van wel liefst 5 jaar. De maximale afmetingen zijn 270cm breed en 300cm hoog.

Standaard zijn al onze systemen handbediend. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zeer comfortabele gemotoriseerde bediening. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend Somfy systemen. Wilt u hier meer informatie over neem dan gerust even contact met ons op.

De levertijd van het product is gemiddeld 3 tot 4 weken na de dag waarop de order is geplaatst. Het is altijd mogelijk dat de levertijd vertraging kan oplopen door eventuele voorraad en/of productieproblemen.

 

Foto's Prijsindicatie Afspraak
CBW erkend