Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn zeer geschikt voor grote raampartijen bij de inrichting van zowel leefruimtes als werkruimtes. Met verticale jaloezieën bepaalt u de lichtinval en privacy van de ruimte. Verticale jaloezieën zijn leverbaar in een uitgebreid assortiment diverse materialen. Warme stof, koel aluminium of strak PVC. In onze collectie vind u een zeer ruime keuze. Geheel nieuw zijn onze XXL lamellen. Deze 25cm brede lamellen zijn verkrijgbaar in textiel en kunststof en geven de ruimte een stijlvol uiterlijk.

Eigen stijl creëren met verticale jaloezieën

Voor een trendy toepassing op de XXL kunststof lamellen kan er gekozen worden voor een afwerking met houten of aluminium baleinen. Standaard zijn de lamelbreedtes verkrijgbaar in een 50mm, 70mm, 89mm en de 127mm uitvoering. De rail word standaard in wit uitgevoerd maar is ook in kleur verkrijgbaar. Op deze manier kunt de dit product naadloos laten aansluiten bij de inrichting van uw woning of ruimte.

De zeer sterke gebruiksvriendelijke systemen zorgen ervoor dat u uw verticale jaloezieën altijd soepel en gemakkelijk kan blijven bedienen.. Op onze systemen krijgt u dan ook een garantie van wel liefst 5 jaar.

De maximale afmetingen van de jaloezieën zijn 600cm breed en 500cm hoog.

Bediening van uw verticale jaloezieën

Standaard zijn al onze systemen handbediend. Het is ook mogelijk om zeer comfortabele gemotoriseerde bediening zeer comfortabele gemotoriseerde bediening toe te passen. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend Somfy systemen. Wilt u hier meer informatie over neem dan gerust even contact met ons op.

De levertijd van het product is gemiddeld 3 tot 4 weken na de dag waarop de order is geplaatst. Het is altijd mogelijk dat de levertijd vertraging kan oplopen door eventuele voorraad en/of productieproblemen.

 

Foto's Prijsindicatie Afspraak
CBW erkend